Strona główna forum → Hedrenis: Portal → Zjazdy
Zlot Imperium 2009
18 posty(ów) • Strona 1 z 1
Zlot Imperium 2009
W końcu ktoś musi zacząć ten temat :<
jak co roku w wakacje proponuję zorganizować Zlot Graczy (/nie graczy/byłych graczy) Impa.
Moja propozycja jest taka sama jak 1st zlot oraz 3rd zlot: Zdwórz (info: click!)
czas? końcówka lipca - poczatek sierpnia - oto moja propozycja.
najlepiej 31.07 - 2.08
Druga sprawa: w tym roku zabraknie nam Theriona jako bUga, a co za tym idzie zabraknie konkursów z nagrodami :< ktoś musi się tym zająć
(ps: dla niepijących także coś zróbcie! :<)
next: organizacja i znaczki
poprzednie zloty organizowała Halki1 i Therion. W tym roku nie wiem czy się podejmą (nima kontaktu :<) ktoś może zaproponować, albo czy ktoś chce się tego podjąć?
jak co roku w wakacje proponuję zorganizować Zlot Graczy (/nie graczy/byłych graczy) Impa.
Moja propozycja jest taka sama jak 1st zlot oraz 3rd zlot: Zdwórz (info: click!)
czas? końcówka lipca - poczatek sierpnia - oto moja propozycja.
najlepiej 31.07 - 2.08
Druga sprawa: w tym roku zabraknie nam Theriona jako bUga, a co za tym idzie zabraknie konkursów z nagrodami :< ktoś musi się tym zająć
(ps: dla niepijących także coś zróbcie! :<)next: organizacja i znaczki
poprzednie zloty organizowała Halki1 i Therion. W tym roku nie wiem czy się podejmą (nima kontaktu :<) ktoś może zaproponować, albo czy ktoś chce się tego podjąć?

- Krige, The Wureshinayder
Re: Zlot Imperium 2009
Być - będę.
Bodajbym zabijać po drodze musiał.
Zdwórz - jak najbardziej jestem ZA!
Avq był na poprzednim zlocie i z tego co kojarzę, to on chyba bUgiem jest.
Bodajbym zabijać po drodze musiał.
Zdwórz - jak najbardziej jestem ZA!
Avq był na poprzednim zlocie i z tego co kojarzę, to on chyba bUgiem jest.
Ten z Exterminans.
Ten z Twierdzy Pandemonium.
Ten w Ankh Morpork
Ten w Ankh Morpork
-

Marius - Posty: 85
Krige, The Wureshinayder napisał(a):Druga sprawa: w tym roku zabraknie nam Theriona jako bUga, a co za tym idzie zabraknie konkursów z nagrodami :< ktoś musi się tym zająć(ps: dla niepijących także coś zróbcie! :<)
Chcesz powtórkę? - krige-chowter-i-as-t99.html
Edit:
Nie będzie mnie na zlocie na 100%
![;]](./images/smilies/dwukropek-nawiaskwadratowyz.png)
Ostatnio zmieniony przez Esanis 2009-07-06 11:07, w sumie 1 raz/y zmieniany.
- Esanis
Ja chcę, Ja... Nie miałem jeszcze afery z moim udziałem, źle mi z tym. T_T
A co do tematu może w tym roku ja bym się pokazał w końcu.
A co do tematu może w tym roku ja bym się pokazał w końcu.

ID 2802
Ignoruję użytkowników którzy podobnie jak nergal piszą w sposób niezrozumiały.
-

Kara - Członek IS
czy mam rozumieć że Esanis zgłasza się do udziału w zlocie, czy tylko spamuje bezsensownymi i nic nie wnoszącymi postami? ~^
Marius - nie wiadomo czy Avq będzie
Marius - nie wiadomo czy Avq będzie

Wnioskuję o przesunięcie terminu na koniec sierpnia.
Nie, wcale nie chodzi o to, że mam wtedy urlop.
Wtedy to wszyscy wracają z kolonii, od dziadków, z zagranicy i maleje prawdopodobieństwo, że "Zlot Impa" będzie kolidował z innym wypadem.
Mało tego. O ile dobrze pamiętam z forum zjazdowego '08, to nie był to pierwszy raz, kiedy termin przypadał na ostatni weekend sierpnia (wakacji dla roku szkolnego).
No dobra. ~.^ Głównie chodzi mi o to, że akurat wtedy mam urlop.
Nie, wcale nie chodzi o to, że mam wtedy urlop.

Wtedy to wszyscy wracają z kolonii, od dziadków, z zagranicy i maleje prawdopodobieństwo, że "Zlot Impa" będzie kolidował z innym wypadem.
Mało tego. O ile dobrze pamiętam z forum zjazdowego '08, to nie był to pierwszy raz, kiedy termin przypadał na ostatni weekend sierpnia (wakacji dla roku szkolnego).
No dobra. ~.^ Głównie chodzi mi o to, że akurat wtedy mam urlop.
Ten z Exterminans.
Ten w Ankh Morpork
Ten w Ankh Morpork
-

A mnie prawdopodobnie nie będzie, tradycyjnie.
Tak tylko piszę o tym,coby sobie licznik postów nabić coby wszyscy wiedzieli.
Tak tylko piszę o tym,
... bo każdy we własnej żyje bajce, z własnymi zmagając się demonami,
z własnym strachem bitwy tocząc na ziemi usłanej wyłącznie porażkami...
Konrad Jurkowski :: DevDiary - The sophisticated art of (web) programming
z własnym strachem bitwy tocząc na ziemi usłanej wyłącznie porażkami...
* * *
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
- Rich Cook* * *
Konrad Jurkowski :: DevDiary - The sophisticated art of (web) programming
-

Ender - Administrator
...poprostu nie chcesz ujawniać swojej tożsamości ogółowi graczy imperialnych 
CYKOR! CYKOR! xD
@E:
Aha - mnie (tradycyjnie) nie będzie![:]](./images/smilies/dwukropek-nawiaskwadratowyz.png)
// Ekhm... Było już jakieś... 10 Warszaffek, z czego na 2 mnie nie było.
// E.

CYKOR! CYKOR! xD
@E:
Aha - mnie (tradycyjnie) nie będzie
![:]](./images/smilies/dwukropek-nawiaskwadratowyz.png)
// Ekhm... Było już jakieś... 10 Warszaffek, z czego na 2 mnie nie było.

// E.
"...Miało się ku zachodowi, gdy zachwiał się i runął bezwładnie. Zębami gryzł ziemię, nozdrzami miotał płonący oddech. Szarpnął się raz, drugi, trzeci. Dreszcz głęboki przebiegł go, piękna głowa głucho runęła w miękką ziemię. Ustał płomienisty oddech..."
KLAN TWIERDZA PANDEMONIUM
KLAN TWIERDZA PANDEMONIUM
-

Orgrim Ogniojad - Członek IS
to wtedy Marius byś musiał ty organizować zlot
bo ja ostatnie 2 tygodnie sierpnia spędze w podróży 
bo ja ostatnie 2 tygodnie sierpnia spędze w podróży 
Hmm... Jakby było na początku sierpnia to nawet jest niemała szansa, że bym wpadł drugiego, może jeszcze pierwszego. Musiałbym tylko zakombinować z dojazdem. Na koniec sierpnia nie ma szans.
- Sieklik
Ja też bym chętnie wpadł, ale podobnie jak przedmówca, koniec lipca/początek sierpnia mnie bardziej urządza 

-

Lochivan - Posty: 11
Witam.
Jestem jednym z organizatorów Zlotu Graczy Imperium (był u państwa organizowany 3 lata, oraz rok temu)
Chciałbym się dowiedzieć o ceny domków, oraz ile trzeba zapłacić za miejsce na namiot (ewentualnie też za miejsce parkingowe, czy płaci się od osoby w namiocie czy za sam namiot etc) najlepiej cały cennik bym poprosił
dodatkowo, chciałbym spytać czy na okres 31.07 - 2.08 jest zarezerwowany domek nr1, oraz jeśli jest wolny, czy będzie można przy nim rozbijać namioty (tak samo jak 3 lata, oraz rok temu, jeśli państwo pamiętają)
z tego co ja pamiętam wtedy użytkownicy namiotów dopłacali bodajże 2-3zł za używanie "wygód" związanych z domkiem (prąd, etc)
Pozdrawiam
oto mój mail do Relaxu
w odpowiedzi otrzymałem:
Witam również;)
na początku informuję, że domek nr 1 jest już zarezerwowany, ale w tym terminie wolne są na chwilę obecną oba nasze domki ośmioosobowe.
Gdyby i wokół takiego domku chciał stanąć jakiś namiot, byłoby to możliwe (tak w drodze wyjątku;) na warunkach podobnych do poprzedniego sezonu.
A teraz ceny (tego wszystkiego, co mamy w ośrodku):
- 12 pokoi trzyosobowych - 105 zł za dobę każdy (łazienki z natryskiem)
- 9 domków czteroosobowych (2 pokoje i łazienka bez natrysku), możliwość natrysku w łaźni - 120 zł za dobę każdy
- 2 domki osmioosobowe (5 pokoi i łazienka bez natrysku) - 240 zł za dobę (każdy)
- 1 domek piecioosobowy (3 pokoje i łazienka z natryskiem) - 175 zł za dobę
- 1 domek sześcioosobowy (3 pokoje i łazienka z natryskiem) - 210 za dobę
- 1 domek jednoosobowy ( 1 pokój i łazienka z natryskiem) - 60 zł za dobę
Generalnie pod dachem możemy przyjąć około stu osób.
Jeśli chodzi o POLE NAMIOTOWE sprawa wygląda tak, że za każda dobę trzeba zapłacić za namiot 5 zł i dodatkowo za osobę 10 zł. Parking samochodu kosztuje 5 zł na dobę. Jesli informacja jest niekompletna proszę o telefon - najlepiej stacjonarny- 024 261 40 88 (może tylko o troszeczkę bardziej ludzkiej porze niż ten mail:D
w każdym razie MY zapraszamy;)
RELAX w Zdworzu
czyli przynajmniej nas pamiętają z poprzednich sezonów xd
a teraz do rzeczy, potrzeba pare konkretów, bo żeby zlot wypalił to by sie przydało tak z 10+ osób, a trzeba jeszcze załatwić znaczki...
(ps. maila wysłalem o 1:00, nie wiem co w tym nieludzkiego >.>)
Może i nie-gracz w mojej osobie by się zjawił. Musiałbym tylko mieć konkretny termin (najpóźniej w poniedziałek tydzień wcześniej), żeym mógł grafik pracy ustalić. Tak w ogóle jak to by wyglądało z dojazdem z pomorza? Z wikimapii wynika, że jest to ~250 km i może być słabo z pociągami jak patrze (nie mam żadnego, żeby po pracy pojechać, przez co w sumię byłbym na 1 dzień maksymalnie) Ale jak coś to się pisze.
- David Ghotfire
pytaj Villa i Biza. Oni z tamtych stron jechali 

Ja bym się cieszył, gdyby było wiadomo coś do 17.07, bo wtedy do Ostródy jadę. Będę musiał jeszcze jakieś połączenie pociągiem z Ostródy właśnie do Zdworza wyczaić i potem kogoś, kto jedzie do Warszawy, albo pociąg tamże jadący. Niby istnieje szansa, że będę miał internet w laptopie na wyjeździe ale 100% pewności nie mam. Btw, ja to nawet mogę namiot wziąć. Przyjechałbym niestety dopiero 1.08 (ok. po południu), bo tak mi pozwala poprzedni wyjazd, więc jedną noc przeżyję prawie dosłownie wszędzie ![:]](./images/smilies/dwukropek-nawiaskwadratowyz.png)
![:]](./images/smilies/dwukropek-nawiaskwadratowyz.png)
- Sieklik
więc tak...
na 100% mam z 7 osób narazie
niepewnych czy będą jest z 5, a reszta nadal się zastanawia.
do ok 20.07 muszę mieć już pełną listę osób które będą - trzeba zamówić znaczki
każdy kto się zgłosi po tym terminie, także będzie mógł dostać znaczek, ale ofc będzie musiał płacić za niego na miejscu
nadpłata jaka zostanie ze znaczków pójdzie na nagrody rzeczowe które będzie można wygrać w konkursach.
dodatkowo, do 20 muszę wiedzieć dokładnie kto będzie chciał domek - będzie trzeba zamówić odpowiedni (odpowiednie ewentualnie) i zapłacić zaliczkę. Także kto jest chętny na domek niech zgłosi się tutaj najlepiej, ew na gg (8163209) albo niech we własnym zakresie znajdzie sobie współlokatorów
to tyle z ogólników. Jak ktoś jest chętny na zlot to niech się do mnie odezwie bezpośrednio, bo kompletuję liste
-- 2009-07-20 16:28:56 --
przypominam że do 24.07 (OSTATECZNY TERMIN) chce mieć potwierdzenie kto przyjedzie.
a skoro do 20 nikt nie zadeklarował się z domkiem - trzeba będzie to załatwić w własnym zakresie. Nie mam zamiaru robić wszystkiego za innych. Będziemy musieli rozbijać namioty na polu namiotowym bez takich wygód jak prywatna toaleta czy lodówka (chyba że do tego czasu conajmniej 4 osoby wezmą domek, ew 3 osoby, z tego co pamiętam przy pokojach też jest lodówka ale wspólna na 2 pokoje)
dodatkowo - do 24 zbieram kase na znaczki i nagrody.
Nr Konta:
34 1020 1592 0000 2002 0151 4603
Tomir Pisarski
W temacie wpisać ID z gry.
kasa pójdzie głownie na przypinki, za reszte komuś się postawi piwo.
żeby to wypaliło i w ogóle opłacało się robić zlot musi być tak minimum z 10 osób. Jeśli do 24 nie wpłynie kasa za te 8 osób (-ja, -Vigla) to zwyczajnie zlot zostaje odwołany a kasa zwrócona. Niestety mało było czasu na organizację zlotu w tym roku (niespełna miesiąć zamiast 3 jak poprzednio) a dodatkowo ja nie mam doświadczenia w organizacji (a jako że byłem głównym zainteresowanym, jak nie jedynym, to zostałem organizatorem >.>)
tak czy inaczej - do 24 chcę mieć 8 wpisów w wyciągu z ID z impa.
(jeśli ktoś nadal chce domek niech najlepiej pisze tutaj i szuka współlokatorów)
na 100% mam z 7 osób narazie
niepewnych czy będą jest z 5, a reszta nadal się zastanawia.
do ok 20.07 muszę mieć już pełną listę osób które będą - trzeba zamówić znaczki
każdy kto się zgłosi po tym terminie, także będzie mógł dostać znaczek, ale ofc będzie musiał płacić za niego na miejscu

nadpłata jaka zostanie ze znaczków pójdzie na nagrody rzeczowe które będzie można wygrać w konkursach.
dodatkowo, do 20 muszę wiedzieć dokładnie kto będzie chciał domek - będzie trzeba zamówić odpowiedni (odpowiednie ewentualnie) i zapłacić zaliczkę. Także kto jest chętny na domek niech zgłosi się tutaj najlepiej, ew na gg (8163209) albo niech we własnym zakresie znajdzie sobie współlokatorów

to tyle z ogólników. Jak ktoś jest chętny na zlot to niech się do mnie odezwie bezpośrednio, bo kompletuję liste

-- 2009-07-20 16:28:56 --
przypominam że do 24.07 (OSTATECZNY TERMIN) chce mieć potwierdzenie kto przyjedzie.
a skoro do 20 nikt nie zadeklarował się z domkiem - trzeba będzie to załatwić w własnym zakresie. Nie mam zamiaru robić wszystkiego za innych. Będziemy musieli rozbijać namioty na polu namiotowym bez takich wygód jak prywatna toaleta czy lodówka (chyba że do tego czasu conajmniej 4 osoby wezmą domek, ew 3 osoby, z tego co pamiętam przy pokojach też jest lodówka ale wspólna na 2 pokoje)
dodatkowo - do 24 zbieram kase na znaczki i nagrody.
Nr Konta:
34 1020 1592 0000 2002 0151 4603
Tomir Pisarski
W temacie wpisać ID z gry.
kasa pójdzie głownie na przypinki, za reszte komuś się postawi piwo.
żeby to wypaliło i w ogóle opłacało się robić zlot musi być tak minimum z 10 osób. Jeśli do 24 nie wpłynie kasa za te 8 osób (-ja, -Vigla) to zwyczajnie zlot zostaje odwołany a kasa zwrócona. Niestety mało było czasu na organizację zlotu w tym roku (niespełna miesiąć zamiast 3 jak poprzednio) a dodatkowo ja nie mam doświadczenia w organizacji (a jako że byłem głównym zainteresowanym, jak nie jedynym, to zostałem organizatorem >.>)
tak czy inaczej - do 24 chcę mieć 8 wpisów w wyciągu z ID z impa.
(jeśli ktoś nadal chce domek niech najlepiej pisze tutaj i szuka współlokatorów)
Moje bij-zabij nie poskutkowało 
Nie pojadę, bo:
-nie mam czym (pks/pkp odpada),
-możliwe, że nie dostanę urlopu,
-brak funduszy na pobyt tam.
Ogólnie wujnia z grzybnią.
(

Nie pojadę, bo:
-nie mam czym (pks/pkp odpada),
-możliwe, że nie dostanę urlopu,
-brak funduszy na pobyt tam.
Ogólnie wujnia z grzybnią.
(Ten z Exterminans.
Ten w Ankh Morpork
Ten w Ankh Morpork
-

kolejne info...
dowiedziałem się że "wyprodukowanie i dostarczenie" przypinek potrwa około tygodnia, jak nie dłużej (wliczając w to grafikę) - w takim wypadku mówię "pieprze to" i po prostu nie będzie przypinek w tym roku...
kto już wysłał kase, dostanie ją z powrotem.
-- 2009-07-22 11:06:49 --
i w końcu wychodzi na to że "kto przyjedzie, ten będzie"
dowiedziałem się że "wyprodukowanie i dostarczenie" przypinek potrwa około tygodnia, jak nie dłużej (wliczając w to grafikę) - w takim wypadku mówię "pieprze to" i po prostu nie będzie przypinek w tym roku...
kto już wysłał kase, dostanie ją z powrotem.
-- 2009-07-22 11:06:49 --
i w końcu wychodzi na to że "kto przyjedzie, ten będzie"

18 posty(ów) • Strona 1 z 1