Login:
Hasło:
  zapamiętaj

Teraz jest 2012-02-11 03:38

Strona główna forum Imperium: Smallville & MANCRPG Handel Archiwum

Wielkie Zakłady z Wielką Wygraną

Moderator: Imperium Staff

Wielkie Zakłady z Wielką Wygraną

Postprzez Prabar 2010-01-27 20:58

Uwaga! Ogłaszam nietypową 'loterię' z nietypową wygraną.

Jesteś zainteresowany? Może Ci się wydawać inaczej, ale na pewno jesteś. Możesz bowiem zyskać naprawdę wiele. Udział w tej 'zabawie' jest najprostszym sposobem na zdobycie 100 Kryształów Astrolabium!

Zastanawiasz się jak? Po prostu zgłaszasz się w tym temacie, zamieszczając
-Nick w grze
-ID w grze
-Twój typ na zwycięscę ery (nick i ID)
-Potwierdzenie wpłaty 150 tys. sztuk złota do mnie - Orvudo Rahillin, id 2496 (oraz informacja, kto za Ciebie wpłacił, w wypadku gdybyś nie mógł przekazywać pieniędzy z powodu zaciągniętej pożyczki)

Zgłoszenia należy zamieszczać w przeciągu tygodnia, czyli do Środy, 3 Lutego 2010 roku, do północy
Zaraz po zakończeniu ery spośród osób, które poprawnie wytypują pogromcę Potwora z Nottern zostanie wylosowany zwycięzca, który otrzyma nagrodę 100 KA

Obawiasz się, że zbiorę pieniądze, wydam je a gdy skończy się era nie wypłacę nagrody? Bez obaw! Zamierzam tu pozostać na dłużej i nie ryzykowałbym swojej reputacji.
Obawiasz się, że nagrodę zgarnie ktoś z grona moich imperialnych znajomych? Niepotrzebnie! W zakładach nie mogą brać udziału członkowie klanu Strażnicy Ksiąg oraz rodu Rahillin.
Obawiasz się, że losowanie i tak będzie ustawione? Nic takiego! W losowaniu wyręczą mnie dwie niezależne osoby (jeszcze nie wiem kto ;P), aby wszystko było jak najbardziej uczciwe.
Uważasz, że 150k to zbyt duży koszt? Mylisz się! To mniej, niż pod koniec ery będzie kosztowała jedna sztuka KA, nie mówiąc już o stu!

Jeśli w ciągu tygodnia zgłosi się poniżej 15 osób, to przedłużę czas na zgłoszenia do Niedzieli, 7 Lutego. Jeśli i w tym czasie nie będzie 15 zgłoszeń zwrócę wszystkim pieniądze.

Wyprzedzę ewentualne pytanie: tak, można typować siebie.

I na koniec informacja dla cwaniaków: wszyscy zostaną dokładnie sprawdzeni. Żeby nikt nie próbował zwiększać swoich szans poprzez zakładanie multikont i typowanie kilku osób.
Prabar
Członek IS

Re: Wielkie Zakłady z Wielką Wygraną

Postprzez Doydox 2010-01-27 22:35

2 pytania:

1. Można zmieniać swój typ do końca czasu trwania typowania?
2. Jeżeli będzie sytuacja, w której dwie lub więcej osób wygra, będzie podział nagrody po równo, tak?
Doydox

Postprzez Prabar 2010-01-27 22:44

1. Myślę, że nie ma przeciwwskazań
2. Jak napisałem:
Zaraz po zakończeniu ery spośród osób, które poprawnie wytypują pogromcę Potwora z Nottern zostanie wylosowany zwycięzca, który otrzyma nagrodę 100 KA

Czyli zwycięzca jest tylko jeden.
Prabar
Członek IS

Postprzez Bergoth 2010-01-30 22:13

W zakładach nie mogą brać udziału członkowie klanu Strażnicy Ksiąg oraz rodu Rahillin.

Foch.
(^*-*)^ (>*-*)> ^(*-*^) KIRBY!
Bergoth

Postprzez Prabar 2010-02-04 19:50

Jak na razie chęć wzięcia udziału wyraziła tylko jedna osoba. Przedłużam zatem termin do niedzieli, jeśli ktoś jeszcze chciałby się zgłosić.

-- wtorek, 9 lut 2010, 15:34 --

No cóż, termin upłynął, a ja otrzymałem tylko dwa zgłoszenia. Proszę o zamknięcie i przeniesienie tematu. Niebawem zwrócę złoto tym, którzy je wysłali.
Prabar
Członek IS

Powrót do Archiwum