Strona główna forum → Imperium: Smallville & MANCRPG → Handel → Archiwum
Wielkie Zakłady z Wielką Wygraną
Moderator: Imperium Staff
5 posty(ów) • Strona 1 z 1
Wielkie Zakłady z Wielką Wygraną
Uwaga! Ogłaszam nietypową 'loterię' z nietypową wygraną.
Jesteś zainteresowany? Może Ci się wydawać inaczej, ale na pewno jesteś. Możesz bowiem zyskać naprawdę wiele. Udział w tej 'zabawie' jest najprostszym sposobem na zdobycie 100 Kryształów Astrolabium!
Zastanawiasz się jak? Po prostu zgłaszasz się w tym temacie, zamieszczając
-Nick w grze
-ID w grze
-Twój typ na zwycięscę ery (nick i ID)
-Potwierdzenie wpłaty 150 tys. sztuk złota do mnie - Orvudo Rahillin, id 2496 (oraz informacja, kto za Ciebie wpłacił, w wypadku gdybyś nie mógł przekazywać pieniędzy z powodu zaciągniętej pożyczki)
Zgłoszenia należy zamieszczać w przeciągu tygodnia, czyli do Środy, 3 Lutego 2010 roku, do północy
Zaraz po zakończeniu ery spośród osób, które poprawnie wytypują pogromcę Potwora z Nottern zostanie wylosowany zwycięzca, który otrzyma nagrodę 100 KA
Obawiasz się, że zbiorę pieniądze, wydam je a gdy skończy się era nie wypłacę nagrody? Bez obaw! Zamierzam tu pozostać na dłużej i nie ryzykowałbym swojej reputacji.
Obawiasz się, że nagrodę zgarnie ktoś z grona moich imperialnych znajomych? Niepotrzebnie! W zakładach nie mogą brać udziału członkowie klanu Strażnicy Ksiąg oraz rodu Rahillin.
Obawiasz się, że losowanie i tak będzie ustawione? Nic takiego! W losowaniu wyręczą mnie dwie niezależne osoby (jeszcze nie wiem kto
), aby wszystko było jak najbardziej uczciwe.
Uważasz, że 150k to zbyt duży koszt? Mylisz się! To mniej, niż pod koniec ery będzie kosztowała jedna sztuka KA, nie mówiąc już o stu!
Jeśli w ciągu tygodnia zgłosi się poniżej 15 osób, to przedłużę czas na zgłoszenia do Niedzieli, 7 Lutego. Jeśli i w tym czasie nie będzie 15 zgłoszeń zwrócę wszystkim pieniądze.
Wyprzedzę ewentualne pytanie: tak, można typować siebie.
I na koniec informacja dla cwaniaków: wszyscy zostaną dokładnie sprawdzeni. Żeby nikt nie próbował zwiększać swoich szans poprzez zakładanie multikont i typowanie kilku osób.
Zastanawiasz się jak? Po prostu zgłaszasz się w tym temacie, zamieszczając
-Nick w grze
-ID w grze
-Twój typ na zwycięscę ery (nick i ID)
-Potwierdzenie wpłaty 150 tys. sztuk złota do mnie - Orvudo Rahillin, id 2496 (oraz informacja, kto za Ciebie wpłacił, w wypadku gdybyś nie mógł przekazywać pieniędzy z powodu zaciągniętej pożyczki)
Zgłoszenia należy zamieszczać w przeciągu tygodnia, czyli do Środy, 3 Lutego 2010 roku, do północy
Zaraz po zakończeniu ery spośród osób, które poprawnie wytypują pogromcę Potwora z Nottern zostanie wylosowany zwycięzca, który otrzyma nagrodę 100 KA
Obawiasz się, że zbiorę pieniądze, wydam je a gdy skończy się era nie wypłacę nagrody? Bez obaw! Zamierzam tu pozostać na dłużej i nie ryzykowałbym swojej reputacji.
Obawiasz się, że nagrodę zgarnie ktoś z grona moich imperialnych znajomych? Niepotrzebnie! W zakładach nie mogą brać udziału członkowie klanu Strażnicy Ksiąg oraz rodu Rahillin.
Obawiasz się, że losowanie i tak będzie ustawione? Nic takiego! W losowaniu wyręczą mnie dwie niezależne osoby (jeszcze nie wiem kto
), aby wszystko było jak najbardziej uczciwe.Uważasz, że 150k to zbyt duży koszt? Mylisz się! To mniej, niż pod koniec ery będzie kosztowała jedna sztuka KA, nie mówiąc już o stu!
Jeśli w ciągu tygodnia zgłosi się poniżej 15 osób, to przedłużę czas na zgłoszenia do Niedzieli, 7 Lutego. Jeśli i w tym czasie nie będzie 15 zgłoszeń zwrócę wszystkim pieniądze.
Wyprzedzę ewentualne pytanie: tak, można typować siebie.
I na koniec informacja dla cwaniaków: wszyscy zostaną dokładnie sprawdzeni. Żeby nikt nie próbował zwiększać swoich szans poprzez zakładanie multikont i typowanie kilku osób.
- Prabar
- Członek IS
Re: Wielkie Zakłady z Wielką Wygraną
2 pytania:
1. Można zmieniać swój typ do końca czasu trwania typowania?
2. Jeżeli będzie sytuacja, w której dwie lub więcej osób wygra, będzie podział nagrody po równo, tak?
1. Można zmieniać swój typ do końca czasu trwania typowania?
2. Jeżeli będzie sytuacja, w której dwie lub więcej osób wygra, będzie podział nagrody po równo, tak?
-

Doydox - Posty: 198
1. Myślę, że nie ma przeciwwskazań
2. Jak napisałem:
Czyli zwycięzca jest tylko jeden.
2. Jak napisałem:
Czyli zwycięzca jest tylko jeden.
- Prabar
- Członek IS
W zakładach nie mogą brać udziału członkowie klanu Strażnicy Ksiąg oraz rodu Rahillin.
Foch.
(^*-*)^ (>*-*)> ^(*-*^) KIRBY!
-

Bergoth - Posty: 23
Jak na razie chęć wzięcia udziału wyraziła tylko jedna osoba. Przedłużam zatem termin do niedzieli, jeśli ktoś jeszcze chciałby się zgłosić.
-- wtorek, 9 lut 2010, 15:34 --
No cóż, termin upłynął, a ja otrzymałem tylko dwa zgłoszenia. Proszę o zamknięcie i przeniesienie tematu. Niebawem zwrócę złoto tym, którzy je wysłali.
-- wtorek, 9 lut 2010, 15:34 --
No cóż, termin upłynął, a ja otrzymałem tylko dwa zgłoszenia. Proszę o zamknięcie i przeniesienie tematu. Niebawem zwrócę złoto tym, którzy je wysłali.
- Prabar
- Członek IS
5 posty(ów) • Strona 1 z 1