Strona główna forum → Imperium: Smallville & MANCRPG → Handel → Archiwum
SPRZEDAM KRYSZTAŁY ASTROLABIUM
Moderator: Imperium Staff
4 posty(ów) • Strona 1 z 1
SPRZEDAM KRYSZTAŁY ASTROLABIUM
Witam
Mam do sprzedania 3 pakiety kryształów astrolabium. Każdy z nich zawiera 9 kryształów astrolabium. Cena jednego pakietu (9 kryształów) wynosi 6 kk (= 6 000 000).
Jeżeli zdecydowałeś/aś się już na kupno to zrób tak:
Podaj mi w tym temacie :
swój nr gg
liczbę pakietów jaką chcesz kupić
ID i nick w imperium
Teraz ja wysyłam na ten nr gg oraz e-mail kod, który proszę o odesłanie mi w formie "posłańca" w Imperium na ID mojej postaci : 1478 (musi to zostać wysłane z ID jakie mi podałeś/aś)
Jeżeli wszystko bdzie ok to ja piszę do Ciebie na gg, że możemy zrealizować transakcję i wysyłasz mi połowę kasy, następnie ja Tobie wysyłam kryształy a Ty mi następnie resztę kasy.
PS: Przepraszam za długie "procedury", ale po prostu chcę uniknąć sytuacji, w której ktoś się pod kogoś jakimś cudem "podszyje" i dokona najzwyklejszej kradzieży.
Aukcję kończę w niedzielę ( 9 V 2010 r.) o godzinie 20
Mam do sprzedania 3 pakiety kryształów astrolabium. Każdy z nich zawiera 9 kryształów astrolabium. Cena jednego pakietu (9 kryształów) wynosi 6 kk (= 6 000 000).
Jeżeli zdecydowałeś/aś się już na kupno to zrób tak:
Podaj mi w tym temacie :
swój nr gg
liczbę pakietów jaką chcesz kupić
ID i nick w imperium
Teraz ja wysyłam na ten nr gg oraz e-mail kod, który proszę o odesłanie mi w formie "posłańca" w Imperium na ID mojej postaci : 1478 (musi to zostać wysłane z ID jakie mi podałeś/aś)
Jeżeli wszystko bdzie ok to ja piszę do Ciebie na gg, że możemy zrealizować transakcję i wysyłasz mi połowę kasy, następnie ja Tobie wysyłam kryształy a Ty mi następnie resztę kasy.
PS: Przepraszam za długie "procedury", ale po prostu chcę uniknąć sytuacji, w której ktoś się pod kogoś jakimś cudem "podszyje" i dokona najzwyklejszej kradzieży.
Aukcję kończę w niedzielę ( 9 V 2010 r.) o godzinie 20
- Leila
Re: SPRZEDAM KRYSZTAŁY ASTROLABIUM
W takim razie biorę wszystkie 3 pakiety.
ID: 943
Esanisek, Sprowadzony Na Złą Drogę
"Revils (ID: 1478) otrzymał(a) 18000000 złota."
Myślę, że tak będzie szybciej. Złoto jest już u Ciebie, więc czekam tylko na kryształy
ID: 943
Esanisek, Sprowadzony Na Złą Drogę
"Revils (ID: 1478) otrzymał(a) 18000000 złota."
Myślę, że tak będzie szybciej. Złoto jest już u Ciebie, więc czekam tylko na kryształy

- Esanis
Transfer punktów premium zakończył się powodzeniem.
czekam już na resztę kasy i dziękuję za szybkie zgłoszenie kupna
czekam już na resztę kasy i dziękuję za szybkie zgłoszenie kupna

- Leila
Resztę kasy? Przecież 3x6kk=18kk, chyba że coś źle zrozumiałem? Jeśli tak, to proszę o wyjaśnienie:)
- Esanis
4 posty(ów) • Strona 1 z 1