Login:
Hasło:
  zapamiętaj

Teraz jest 2012-05-23 05:59

Strona główna forum Imperium: Smallville & MANCRPG Handel Archiwum

Sprzedaż wiedzy

Moderator: Imperium Staff

Sprzedaż wiedzy

Postprzez Prabar 2010-02-14 21:59

Jeśli jesteś początkującym graczem i prowadzisz, lub zamierzasz prowadzić postać walczącą bronią (szczególnie wojownika lub barda)? Ja mogę Ci w tym pomóc.

Nie jesteś pewien moich kompetencji? Może kilka moich prywatnych osiągnięć rozjaśni sprawę:
-w erze X byłem bliski pobicia Arcyczarta i Księcia Demonów - najsilniejszych potworów, nie licząc finałowego
-z końcem ery byłem w pierwszej dwójce walczących bronią pod względem umiejętności i w pierwszej dwódziestce pod względem poziomu
-w w obecnej erze jako pierwszy zabiłem Pancerzaka, Zjawę Smoka, Nieumarłą Armię, Demoniego Pomiota (tych wszystkich przed 50 poziomem) oraz Demonicznego Włóczęgę

Na czym ma polegać moja pomoc?
Doradzę: jakie statystyki trenować, kiedy i w co wydać AP, jak ustawić taktykę, w jakie eliksiry i uzbrojenie się zaopatrzyć oraz kiedy próbować iść na kolejną lokację. Jeśli natomiast nie wybrałeś jeszcze profesji lub planujesz reset postaci - doradzę również w wyborze profesji oraz preferowanej statystyki.
Będę oczywiście dokładnie tłumaczyć, dlaczego winieneś dokonywać takich a nie innych wyborów. Dzięki temu nie będziesz ode mnie uzależniony i będziesz mógł wykorzystać później zdobytą wiedzę samodzielnie.
Mogę również wspomagać Cię finansowo do pewnego stopnia.

Czego oczekuję w zamian?
Potrzebuję dużych ilości reagentów na eliksiry - przede wszystkim Garstek Popiołu (Fenix, Góry Pelori), ale i Smoczych Serc, Języków Niedźwiedziołaka i Wężowych Języków.
Zastanawiasz się pewnie - skoro reagenty powędrują do mnie, to z czego druidzi mają robić reagenty Tobie? Bez obaw. Nie zamierzam Cię pozbawiać reagentów na te eliksiry, których sam będziesz używał.

Jeśli zależy Ci na wyciśnięciu z postaci walczącej ile tylko można - pisz posłańca. Jeśli masz jakieś pytania - zadaj je w temacie.

Orvudo Rahillin; id 2496
Prabar
Członek IS

Re: Sprzedaż wiedzy

Postprzez Kara 2010-02-14 23:23

Orv mnie prosił o pomoc także, w wypadku postaci magicznych (i ewentualnie Paladyna).
Na grze znam się chyba nawet lepiej niż autor tematu, specjalizuje się w Kapłanie i Paladynie, doradzałem jednak wielu druidom i czarodziejom i żaden się nie skarżył wręcz przeciwnie dziękowali.
Moje osiągnięcia w ósmej Erze na koniec: dziesiąty w WBB(dziś wb) jako jeden z dwóch walczących (wtedy magiczni nabijali wbb) Jeden z najwyższych poziomów.
Na koniec dziewiątej Ery: drugi w czaroznastwie i jako jeden z dwóch graczy czarujących posiadałem Uniki na Gargantuli. O ile mnie pamięć nie myli byłem też w szybkości i ósmy jako najlepszy zielarz.
Na koniec dziesiątej Ery byłem: szósty w czaroznastwie, posiadałem największą świątynie w grze, byłem w HS w Wytrzymałości, Zwinności, Szybkości i chyba Intelekcie, miałem uniki na Arcyczarcie.
Ogólnie jestem bardzo doświadczonym i cierpliwym graczem.
Także jeżeli rozważacie magów lub Orv wam doradził taką klasę, proszę się zwracać do mnie.
Kara ID 2802
Obrazek
ID 2802
Ignoruję użytkowników którzy podobnie jak nergal piszą w sposób niezrozumiały.
Kara
Członek IS

Postprzez wulfa 2010-02-19 12:24

Chciałbym podziękować Kara, za udzielenie wszelakiej pomocy :) jest to moja pierwsza era, a bardzo mi pomógł swoimi objaśnieniami, nawet niespodziewanie dostawałem jakąś odpowiedź od niego, nie pytając i nie wysyłając posłańców :) bardzo dziękuję za czas poświęcony dla mnie :)
Ostatnio zmieniony przez wulfa 2010-02-21 12:55, w sumie 1 raz/y zmieniany.
wulfa

Postprzez heritriage 2010-02-20 15:29

też dziękuje Kara (: dzięki jego pomocy zacząłem efektywniej "wykorzystywać" postać (:
heritriage

Powrót do Archiwum