Strona główna forum → Hedrenis: Portal → Zjazdy
Sportowa Warszaffka - 9 maja :)
10 posty(ów) • Strona 1 z 1
Sportowa Warszaffka - 9 maja :)
Czołem wszystkim!
Nowy rok 2009 i kolejna wiosna to czas, w którym nie mogło zabraknąć naszego spontanicznego spotkania w warszawskim Powsinie! W sobotę, 9 maja serdecznie zapraszamy na zlot, w czasie którego będzie można poznać kto kryje się za jakim nickiem, jak naprawdę wygląda Ender (i czemu tak!) oraz dlaczego nikt nie lubi Gothara!
Oprócz tych niezapomnianych wrażeń, będzie też można porzucać piłką do kosza, inną piłką poodbijać przez siatkę (siatkówka) czy też usiąść na ławce w cieniu/na słońcu i napić się - chociażby wody z pobliskiego źródła oligoceńskiegoPiłki do każdego sportu zapewniają organizatorzy, acz można wziać swój sprzęt, jeśli "ktoś nie lubi brać po kimś".
Starym zwyczajem spotykamy się na stacji metra Kabaty o godzinie 12:30. Czekamy do 12:40 na spóźnialskich i idziemy do Tesco. Tam robimy zakupy ("dla siebie, dla Rodziny") - posiadanie różnych dokumentów tożsamości daje różne bonusy u Pani sprzedawczyni. Najbardziej zaawansowani mają dowód osobisty i mogą kupić co tylko chcą - innym pozostanie zadowolić się batonem Milky WayPotem spacerujemy przez las, co będzie niepowtarzalną okazją do zapoznania się z grupą i nawiązania nowych znajomości albo też utraty starych (znowu - patrz Gothar). Po przybyciu na miejsce pozostaje nam tylko oddać się czynnemu bądź biernemu wypoczynkowi i miło spędzić czas w gronie (nie)znajomych.
Dojazd na miejsce - najłatwiej metro, kierunek Kabaty. Jak ktoś wie, gdzie będziemy, a nie chce isć przez park (again - Gothar) to linia 519 dojeżdża do pętli Powsin-Park Kultury.
Serdecznie zapraszamy na spotkanie - zawsze jest dużo zabawy, ruchu i śmiechu oraz dobrego nastroju. Organizatorzy będący w Staffie przebąkują coś o nagrodach i "growych" upominach dla obecnych i aktywnych.
Miło będzie, jeśli dacie znać, że macie zamiar być (kontakt z Omenem najlepiej, bystry chłopak, ewentualnie z Enderem albo Gotharem, który nie ma przyjaciół) - będziemy czekać na konkretne osoby, a nie na zasadzie, że "może jeszcze ktoś".
- Omen Sannarin
Wszyscy chętni na Warszaffkę wpisywać się w tym temacie. Od razu zaznaczam swoją obecność.

- Nesir
- Członek IS
Re: Sportowa Warszaffka - 9 maja :)
Nie wiem, jakim cudem jeszcze mam tu konto, ale korzystając z tej niebywałej okazji powiem, że będę i ja.
Co należało udowodnić.
Czytał Tomasz Knapik.
Co należało udowodnić.
Czytał Tomasz Knapik.
- Omen Sannarin
Jak nie wypadnie mi nic ważnego to i mnie się spodziewajcie 

- Merevor
mnie się nie spodziewajcie 
po prostu w tym terminie nie ma szans...

po prostu w tym terminie nie ma szans...
"...Miało się ku zachodowi, gdy zachwiał się i runął bezwładnie. Zębami gryzł ziemię, nozdrzami miotał płonący oddech. Szarpnął się raz, drugi, trzeci. Dreszcz głęboki przebiegł go, piękna głowa głucho runęła w miękką ziemię. Ustał płomienisty oddech..."
KLAN TWIERDZA PANDEMONIUM
KLAN TWIERDZA PANDEMONIUM
-

Orgrim Ogniojad - Członek IS
No ja raczej, prawie, chyba na pewno będę. 

... bo każdy we własnej żyje bajce, z własnymi zmagając się demonami,
z własnym strachem bitwy tocząc na ziemi usłanej wyłącznie porażkami...
Konrad Jurkowski :: DevDiary - The sophisticated art of (web) programming
z własnym strachem bitwy tocząc na ziemi usłanej wyłącznie porażkami...
* * *
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
- Rich Cook* * *
Konrad Jurkowski :: DevDiary - The sophisticated art of (web) programming
-

Ender - Administrator
Wszystkie adnotacje dotyczące mojej osoby nie sprawdzą się, gdyż najpewniej mnie nie będzie.
PS Dziękuję za czarny PR, im więcej złego o mnie napiszesz, tym większa niespodzianka będzie dla tych, którzy mnie poznają. ;]
PS Dziękuję za czarny PR, im więcej złego o mnie napiszesz, tym większa niespodzianka będzie dla tych, którzy mnie poznają. ;]
Pozdrawiam,
Gothar Iskandiar Dathan
Gothar Iskandiar Dathan
-

Gothar - Członek IS
Ech, żebyś Ty jeszcze chciał się znać na żartach...
Od dawna nie ma mnie w Krainie i pisałem to zupełnie "z dupy" - to, że akurat trafiłem w czuły punkty jest przypadkiem, choć dość ciekawym, ale nie mnie to oceniać. Jakby nie było to nie dostałem "zlecenia" na napisanie tego w ten sposób; zauważ, że całosć jest napisana tak dość "krzywozwierciadlanie"...
A pomysł się wziął stąd, że Ender powiedział, że mi przekaże, że mnie nie lubisz, to pomyślałem, że i ja sobie pożartuję i napiszę tak, jakbym ja Ciebie też nie lubił. Poza tym, abstrahując - mogłeś sam się ruszyć, miałeś do 14 we wtorek napisać zaproszenie, do wieczora go nie było. Powiedziałem E., że sam to zrobię.
// Mówiłem, że mu przekażę! Trzeba było przyjść porzucać kulką!
// E.
Od dawna nie ma mnie w Krainie i pisałem to zupełnie "z dupy" - to, że akurat trafiłem w czuły punkty jest przypadkiem, choć dość ciekawym, ale nie mnie to oceniać. Jakby nie było to nie dostałem "zlecenia" na napisanie tego w ten sposób; zauważ, że całosć jest napisana tak dość "krzywozwierciadlanie"...
A pomysł się wziął stąd, że Ender powiedział, że mi przekaże, że mnie nie lubisz, to pomyślałem, że i ja sobie pożartuję i napiszę tak, jakbym ja Ciebie też nie lubił. Poza tym, abstrahując - mogłeś sam się ruszyć, miałeś do 14 we wtorek napisać zaproszenie, do wieczora go nie było. Powiedziałem E., że sam to zrobię.
// Mówiłem, że mu przekażę! Trzeba było przyjść porzucać kulką!

// E.
- Omen Sannarin
Jak partia da to będę.
- pielgrzym
10 posty(ów) • Strona 1 z 1