Login:
Hasło:
  zapamiętaj

Teraz jest 2010-07-29 19:06

Strona główna forum Hedrenis: Portal Organizacja

Ocena projektu

Dział zawierający wszelkie informacje na temat organizacji pracy Portalu, jak również ogłoszenia z nim powiązane.

Jak oceniasz?

Przykro mi, pomysł idiotyczny.
12
10%
Pomysł nie jest zły... ale po co to?
53
46%
Da się wytrzymać... nawet na trzeźwo.
7
6%
Ciekawy pomysł - zobaczymy, jak to wyjdzie.
31
27%
Bardzo udany pomysł, trzymam kciuki.
6
5%
Boski pomysł! Brakowało czegoś takiego
4
3%

Wszystkie głosy : 113

Re: Ocena projektu

Postprzez Ar-Pharazon 2008-10-25 00:26

A ja zagłosowałem na: "Pomysł nie jest zły... ale po co to? "
Uważam, że najpierw należałoby się zająć imperium i doprowadzić go do jakiegoś stabilnego stanu. Narazie mamy jedną grę, więc czas na portal znajdziemy, ale czas na ciągłe ulepszanie impa jest właśnie teraz. Wiele malutkich niedogodności, jak na przykład: stare nazwy eliksirów w klanowych magazynach uniemożliwiające wrzucanie tam elków, gdy połączy się w grupy może naprawdę zirytować człowieka i mocno zniechęcić. Tak więc primo - Imperium, a Hedrenis może poczekać na inne gry, które chyba prędko się nie pojawią.
ID: 1725
Ar-Pharazon

Postprzez Yamoroshi 2008-10-25 18:29

nie jest złe, ale po co, to mój głos...

// Dziękujemy za bardzo rozbudowaną i wyczerpującą argumentację. To mój warn.
// DG

nie miałem na to jeszcze czasu, gratuluję za dawanie warnów za to, że się nie ma na coś czasu...

// Geez... Jak nie masz czasu to nie pisz posta, proste.
// 58 głosów, 26 postów, jakoś nikt nie stracił głowy bo nie uzasadnił swojej wypowiedzi.
// DG
Yamoroshi

Postprzez Aveline 2008-10-27 21:56

Chciałam zaczynać jak zawsze, czyli miniopowiadaniem, ale powstrzymam się bo chodzi nam tu głównie o konkrety. Pomysł rzeczywiście ciekawy choć martwi mnie ogólna tendencja do zamykania portalu w gronie tylko gier Enderowego czy innych Imperialistów. Moglibyśmy otworzyć się na inne projekty podobne Imperium i współpracować z nimi, co dałoby obustronne korzyści, takie jak na przykład popularność. Wymiana graczami pozwalałoby na znalezienie większej ich ilości dla wszystkich gier portalu, i sam portal również zyskałby na prestiżu im więcej osób byłoby w jego działalność (nawet tylko jako gracze) zaangażowani. Przy czym, nawiązują do postu Klonusa, apelowałabym o odłączenie całkowite TFu od forum, jako osobnego projektu. Przyznaje bez bicia, że nie zaglądam tam prawie wcale, ale to tylko wina braku czasu. Otworzyło by to TF na większe grono artystów nie tylko z Imperium.

P.S. Klonus-> Dziękuję, to zaszczyt być wymienioną jaka tą która nawet umie czasami coś napisać ^^
P.S.2 I lay forum Impa jest okropny... x.x

// Ech, Avel... enjoy.
// E.

Nigdy nie mówiłam, że znam się na tym co robisz, ba, że nawet wiem co robisz i jak to działa. Tylko piszę co o tym myślę, a do tego prawo mam. ;*
Ostatnio zmieniony przez Aveline 2008-10-30 14:55, w sumie 1 raz/y zmieniany.
Aveline

Postprzez Klonus Wysoki 2008-10-29 19:21

Status Twierdzy Fantasy w głównej mierze zależy obecnie ode mnie, a dokładniej rzecz ujmując od AVquiraniela. W chwili obecnej bowiem funkcjonują dwie Twierdze: stara (tf.u2.pl) i nowa na Hedrenisie. AV pracuje (ponoć) obecnie nad portalem, który w znaczący sposób uatrakcyjni Twierdzę. Gdy będzie on już gotowy, prawdopodobnie zwrócę się do Endera o zmianę formy patronatu i będzie tak, jak piszesz, Ave.
Niepokoi mnie trochę dość skomplikowany system rejestracji, ale to zupełnie inna sprawa.
Nie jestem wrogiem.
Nie jestem przyjacielem.
Jestem obserwatorem.
Klonus Wysoki
Mecenas sztuki

Postprzez Prabar 2009-05-08 13:05

Znam jedną malutką gierkę przeglądarkową, gdzie jest kilka fajnych rozwiązań, np. rozbudowana alchemia. Pisałem do administratora tej gry, czy nie byłby zaineresowany współpracą z hedrenisem.

Myślę, że w końcu znajdą się nowe gry. Jestem jak najbardziej na TAK dla hedrenisu
Prabar
Członek IS

Postprzez AVquiraniel Vareneil 2009-05-10 11:44

Dobrze, tylko:
Strona, do której dał linka Ender w poście Aveline napisał(a):W chwili obecnej nie jest możliwe objęcie patronatem żadnej gry. Przepraszamy za utrudnienia.

Tak więc na razie pozostaje tylko gra tworzona przez kogoś z GME-Design Studio i nikogo więcej...
AVquiraniel Vareneil

Postprzez Ender 2009-05-10 11:54

Avq, formalnie nie jest to możliwe na zasadzie, na jakiej było to planowane. Ale na zasadzie koleżeńskiej można. :P
... bo każdy we własnej żyje bajce, z własnymi zmagając się demonami,
z własnym strachem bitwy tocząc na ziemi usłanej wyłącznie porażkami...

* * *

Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
- Rich Cook

* * *

Konrad Jurkowski
Ender
Administrator

Postprzez diiyin 2009-09-26 17:58

Sam pomysl nie jest zly. Jak narazie uwazam za niepotrzebny. Moze w przyszlosci uda sie projekt bardziej rozwinac.
diiyin

Postprzez Naven 2009-11-15 15:30

Ja ci to napisalem przy wejsciu Hedrenisu jakis czas temu pisze po powrocie to samo.

Co jest z tym systemem rejestracji?
BO sam pomysl rewelacyjny.

Co do reklamowanych gier. Czy jest jakies ograniczenie? Musza to byc przegladarkowe gry?
Chodzi mi konkretnie o jeden z shardow gry ultima online. Nie mylic z Tibia! ;D
Pogledaj duboko u moje oči i vidjet ćeš dio moje duše...

Jezeli lubisz krasc, naucz sie szybko biegac, albo chociaz ladnie wisiec.
Reynevan, ksiaze zlodziei
Naven

Poprzednia strona

Powrót do Organizacja