Strona główna forum → Imperium: Smallville & MANCRPG → Handel → Licytacje
Licytacja konkursowa - magiczny zwój!
Moderator: Imperium Staff
20 posty(ów) • Strona 1 z 1
Licytacja konkursowa - magiczny zwój!
Jako iż zakłady destylacyjne Kara-Tu organizują konkurs na najbardziej udaną licytację, postanowiłem wziąć w niej udział i wystawić NAJLEPSZY przedmiot jaki do tej pory znalazłem i posiadam. Jest to zwój! Nietrudno zgadnąć jaki, proponuję aby zgłaszali się do niego kapłani, ale oczywiście mamy równe uprawnienia i może go kupić każdy!
Licytacja jest ściśle związana z konkursem, więc czas jej trwania trwania jest identyczny jak konkurs Kary (godziną jest pierwszy jego post dot. konkursu), przelicznik walut j/w, a minimalna stawka to: 1 szt. złota, minimalne przebicie: 100121 szt. złota
Jeśli nam pomożecie, to sądzę, że ten cel uda nam się wspólnie
osiągnąć... Jak? Pomożecie?... No.
Licytacja jest ściśle związana z konkursem, więc czas jej trwania trwania jest identyczny jak konkurs Kary (godziną jest pierwszy jego post dot. konkursu), przelicznik walut j/w, a minimalna stawka to: 1 szt. złota, minimalne przebicie: 100121 szt. złota
Jeśli nam pomożecie, to sądzę, że ten cel uda nam się wspólnie
osiągnąć... Jak? Pomożecie?... No.
- Thaxllssilliva
Re: Licytacja konkursowa - magiczny zwój!
Uzupełnij co sprzedajesz, bo domysły domysłami, ale dokładna informacja być musi najlepiej też podaj godzinę zakończenia aukcji bo nie każdy musi zaglądać do mojego tematu.

ID 2802
Ignoruję użytkowników którzy podobnie jak nergal piszą w sposób niezrozumiały.
-

Kara - Członek IS
100122 sztuk złota
- DeJot
500 K złota
- Tinveruin, Mur Nieba
to jaki to zwój w końcu?
- Krige, The Wureshinayder
To jest jakiś zwój dla kapłana i podobno dość dobry xD
- DeJot
Wow to chyba Thaxllssilliva wygrał już w konkursie Kary.
- DeJot
Król się bawi.... 51kk
- Comes Palano
Nieźle
Kara, przecież moja licytacja nie jest w ciemno, trochę tajemniczości nie zaszkodzi, a jak ktoś bardzo chce, to przecież wszystkie niezbędne informacje w celu jego zlokalizowania podałem.
Kara, przecież moja licytacja nie jest w ciemno, trochę tajemniczości nie zaszkodzi, a jak ktoś bardzo chce, to przecież wszystkie niezbędne informacje w celu jego zlokalizowania podałem.- Thaxllssilliva
no dobra zachęciłeś mnie.... 52kk
-- 2011-06-05 20:27:37 --
Oj Comes nie pozwolę Ci wygrać tak łatwo.... 53kk!
-- 2011-06-05 20:27:37 --
Oj Comes nie pozwolę Ci wygrać tak łatwo.... 53kk!
- Comes Palano
No dobra, po ciężkiej bitwie sir Comes Palano z sir Comes Palano, z przyjemnością informuję, że z wybiciem godziny 00:59 ósmego dnia, szóstego miesiąca roku pańskiego 2011 zwycięzcą niniejszej licytacji i prawowitym właścicielem magicznego zwoju okazuje się, co może niektórych zdziwić, sir.. Comes Palano! trafiając w niebywałą okazję wylicytował kwotę jedyne 53 worki złota po milion każdy!
Po odbiór i sfinalizowanie transakcji proszę o kontakt na id: 931.
Gratuluję!
Po odbiór i sfinalizowanie transakcji proszę o kontakt na id: 931.
Gratuluję!
- Thaxllssilliva
Oto czas na wyniki w konkursie umieszczam tu bo u mnie w temacie zlały by się w jedno. Ogólnie w zabawie brały udział TYLKO trzy licytacje.
Thaxllssilliva pierwsze miejsce, większość eliksirów już wystawiona pozostałe 3k wód wystawię gdy odbierzesz resztę.
DeJot miejsce drugie, jako nagroda pocieszenia 50 preparatów i 100 Wywarów ziołowych, wystawię jak tylko poznam ID.
Caine miejsce trzecie, jako nagroda pocieszenia 25 preparatów i 75 wywarów ziołowych, wystawię jak tylko poznam ID.
Thaxllssilliva pierwsze miejsce, większość eliksirów już wystawiona pozostałe 3k wód wystawię gdy odbierzesz resztę.
DeJot miejsce drugie, jako nagroda pocieszenia 50 preparatów i 100 Wywarów ziołowych, wystawię jak tylko poznam ID.
Caine miejsce trzecie, jako nagroda pocieszenia 25 preparatów i 75 wywarów ziołowych, wystawię jak tylko poznam ID.

ID 2802
Ignoruję użytkowników którzy podobnie jak nergal piszą w sposób niezrozumiały.
-

Kara - Członek IS
20 posty(ów) • Strona 1 z 1