Strona główna forum → Hedrenis: Portal → Konkursy
Konkurs na system klanów
32 posty(ów) • Strona 2 z 2 • 1, 2
Re: Konkurs na system klanów
Serdecznie gratuluję wygranej 
I sam dziękuje za swoje miejsce
PS. Projekt jest w całości przyjęty, czy jakieś pierdoły się zmienią?
Pytam z czystej ciekawości.
edit:
@down
Dziękuję

I sam dziękuje za swoje miejsce

PS. Projekt jest w całości przyjęty, czy jakieś pierdoły się zmienią?
edit:
@down
Dziękuję

Ostatnio zmieniony przez Doydox 2010-01-31 19:21, w sumie 1 raz/y zmieniany.
-

Doydox - Posty: 198
Gratuluję Orvudo
patrząc na Twój projekt to naprawde kawał dobrej roboty wykonałeś, ktróra moim zdaniem będzie nieźle się w grę wpasowywać także gratuluje
Gratulację również dla Doydox'a także porządny projekt
Zresztą jak większość tych co się pojawiły w konkursie 
patrząc na Twój projekt to naprawde kawał dobrej roboty wykonałeś, ktróra moim zdaniem będzie nieźle się w grę wpasowywać także gratuluje
Gratulację również dla Doydox'a także porządny projekt
Zresztą jak większość tych co się pojawiły w konkursie 
- lynwith
Dziękuję bardzo za gratulacje. Jak spojrzałem na punktację, to do końca tabelki nie byłem pewien kto wygrał. Dość wyrównany poziom.
- Prabar
- Członek IS
Doydox napisał(a):PS. Projekt jest w całości przyjęty, czy jakieś pierdoły się zmienią?
Zmienić zmieni się na pewno w niektórych elementach. Część z rzeczy, które Orvudo wspomniał wymaga przepisania niektórych elementów od 0 - np. zniżki klanowe nadawane przez mistrza... najpierw trzeba przepisać targowisko. Plus część wzorów jest wybitnie dla mnie niezrozumiała (vide "wprost- i odwrotne proporcjonalności").
Możliwe też, że będą wykorzystane elementy z innych projektów, jeśli wydadzą się rozsądniejsze pod danym względem - oczywiście, jeśli nikt nie ma nic przeciwko.
... bo każdy we własnej żyje bajce, z własnymi zmagając się demonami,
z własnym strachem bitwy tocząc na ziemi usłanej wyłącznie porażkami...
Konrad Jurkowski :: DevDiary - The sophisticated art of (web) programming
z własnym strachem bitwy tocząc na ziemi usłanej wyłącznie porażkami...
* * *
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
- Rich Cook* * *
Konrad Jurkowski :: DevDiary - The sophisticated art of (web) programming
-

Ender - Administrator
Jeśli chodzi o mnie, to nie mam nic przeciwko wprowadzeniu elementów z innych projektów. Chociażby klanowe kopalnie i pola od Doydoxa, czy kwatery klanowiczy od Mefa. Podobnie ciekawym pomysłem jest sklep klanowy, choć to już ingeruje w targowisko (na które ponoć ma być kolejny konkurs).
- Prabar
- Członek IS
Ender napisał(a):Możliwe też, że będą wykorzystane elementy z innych projektów, jeśli wydadzą się rozsądniejsze pod danym względem - oczywiście, jeśli nikt nie ma nic przeciwko.
Biorąc pod uwagę inne projekty oraz ocenę końcową mojego projektu wątpie by było coś rozsądniejszego... aczkolwiek jeśli coś takiego ktoś znajdzie nie mam nic przeciwko wykorzystaniu tego

- lynwith
Jeśli coś ode mnie chcecie brać - proszę uprzejmie, nawet bardzo mi miło.
Jeśli mówisz konkretnie o mojej pracy, to pomysł był trochę na szybko i nie do końca domyślany - ale nie zmienia to faktu, że należy poczekać na konkurs na targowisko.Probar napisał(a):Podobnie ciekawym pomysłem jest sklep klanowy, choć to już ingeruje w targowisko (na które ponoć ma być kolejny konkurs).
-

Doydox - Posty: 198
32 posty(ów) • Strona 2 z 2 • 1, 2