Login:
Hasło:
  zapamiętaj

Teraz jest 2012-02-10 09:16

Strona główna forum Hedrenis: Portal Konkursy

Konkurs na system klanów

Interesują Cię konkursy związane z Portalem? A może te całkowicie z nim niezwiązane? Masz ochotę na nagrodę? Tutaj znajdziesz wszystkie niezbędne informacje odnośnie wszystkich wydarzeń konkursowych!

Re: Konkurs na system klanów

Postprzez Doydox 2010-01-31 18:21

Serdecznie gratuluję wygranej :)

I sam dziękuje za swoje miejsce :)

PS. Projekt jest w całości przyjęty, czy jakieś pierdoły się zmienią?
Pytam z czystej ciekawości.

edit:
@down
Dziękuję ;)
Ostatnio zmieniony przez Doydox 2010-01-31 19:21, w sumie 1 raz/y zmieniany.
Doydox

Postprzez lynwith 2010-01-31 19:17

Gratuluję Orvudo ^^ patrząc na Twój projekt to naprawde kawał dobrej roboty wykonałeś, ktróra moim zdaniem będzie nieźle się w grę wpasowywać także gratuluje ^^ Gratulację również dla Doydox'a także porządny projekt :) Zresztą jak większość tych co się pojawiły w konkursie ;)
lynwith

Postprzez Prabar 2010-01-31 19:37

Dziękuję bardzo za gratulacje. Jak spojrzałem na punktację, to do końca tabelki nie byłem pewien kto wygrał. Dość wyrównany poziom.
Prabar
Członek IS

Postprzez Ender 2010-01-31 20:33

Doydox napisał(a):PS. Projekt jest w całości przyjęty, czy jakieś pierdoły się zmienią?
Pytam z czystej ciekawości.

Zmienić zmieni się na pewno w niektórych elementach. Część z rzeczy, które Orvudo wspomniał wymaga przepisania niektórych elementów od 0 - np. zniżki klanowe nadawane przez mistrza... najpierw trzeba przepisać targowisko. Plus część wzorów jest wybitnie dla mnie niezrozumiała (vide "wprost- i odwrotne proporcjonalności").
Możliwe też, że będą wykorzystane elementy z innych projektów, jeśli wydadzą się rozsądniejsze pod danym względem - oczywiście, jeśli nikt nie ma nic przeciwko.
... bo każdy we własnej żyje bajce, z własnymi zmagając się demonami,
z własnym strachem bitwy tocząc na ziemi usłanej wyłącznie porażkami...

* * *

Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
- Rich Cook

* * *

Konrad Jurkowski :: DevDiary - The sophisticated art of (web) programming
Ender
Administrator

Postprzez Prabar 2010-01-31 21:18

Jeśli chodzi o mnie, to nie mam nic przeciwko wprowadzeniu elementów z innych projektów. Chociażby klanowe kopalnie i pola od Doydoxa, czy kwatery klanowiczy od Mefa. Podobnie ciekawym pomysłem jest sklep klanowy, choć to już ingeruje w targowisko (na które ponoć ma być kolejny konkurs).
Prabar
Członek IS

Postprzez lynwith 2010-01-31 21:36

Ender napisał(a):Możliwe też, że będą wykorzystane elementy z innych projektów, jeśli wydadzą się rozsądniejsze pod danym względem - oczywiście, jeśli nikt nie ma nic przeciwko.

Biorąc pod uwagę inne projekty oraz ocenę końcową mojego projektu wątpie by było coś rozsądniejszego... aczkolwiek jeśli coś takiego ktoś znajdzie nie mam nic przeciwko wykorzystaniu tego ;)
lynwith

Postprzez Doydox 2010-02-01 00:57

Jeśli coś ode mnie chcecie brać - proszę uprzejmie, nawet bardzo mi miło.

Probar napisał(a):Podobnie ciekawym pomysłem jest sklep klanowy, choć to już ingeruje w targowisko (na które ponoć ma być kolejny konkurs).
Jeśli mówisz konkretnie o mojej pracy, to pomysł był trochę na szybko i nie do końca domyślany - ale nie zmienia to faktu, że należy poczekać na konkurs na targowisko.
Doydox

Poprzednia strona

Powrót do Konkursy