Strona główna forum → Hedrenis: Portal → Konkursy
Konkurs dla grafików
4 posty(ów) • Strona 1 z 1
Konkurs dla grafików
Chciałem ogłosić konkurs, który z pewnością jest przeznaczony dla osób, które mają talent plastyczny. Jeśli ktoś posiada tablet, to jeszcze lepiej. Imperium staff potrzebuje dodatkowych grafików. Jest to idealna okazja aby zostać członkiem naszego składu.
Podstawowe informację:
- prace wykonujemy tylko i wyłącznie ręcznie (nie chce obrazków z internetu),
- każdy kto bierze udział w konkursie musi wykonać 3 imperialne itemki (broń, zbroja, nagole, eliksiry itp) o wymairach 50 x 50 oraz 2 kolorowe arty 250 x 250 przedstawiające imperialne rasy lub klasy,
- prace oddajemy w formacie png oraz posyłamy na maila amefisto@wp.pl,
- zakończenie konkursu to 30.11.2010 + tydzień na ogłoszenie wyników,
- prace oceniać będę ja i Ender,
- nagroda za konkurs to ranga anioła,
- wygrać może kilka osób w zależności od jakości i ilości nadesłanych prac.
Zachęcam do brania udziału w konkursie i życzę powodzenia.
edit. -- 2010-12-01 08:31:44 --
W związku z małą ilością prac konkursowych (na razie 2) oraz prośbą o przedłużenie terminu, ustalam nowy termin na 31 grudnia. Mam nadzieję, że prac do tego czasu przybędzie.
Podstawowe informację:
- prace wykonujemy tylko i wyłącznie ręcznie (nie chce obrazków z internetu),
- każdy kto bierze udział w konkursie musi wykonać 3 imperialne itemki (broń, zbroja, nagole, eliksiry itp) o wymairach 50 x 50 oraz 2 kolorowe arty 250 x 250 przedstawiające imperialne rasy lub klasy,
- prace oddajemy w formacie png oraz posyłamy na maila amefisto@wp.pl,
- zakończenie konkursu to 30.11.2010 + tydzień na ogłoszenie wyników,
- prace oceniać będę ja i Ender,
- nagroda za konkurs to ranga anioła,
- wygrać może kilka osób w zależności od jakości i ilości nadesłanych prac.
Zachęcam do brania udziału w konkursie i życzę powodzenia.
edit. -- 2010-12-01 08:31:44 --
W związku z małą ilością prac konkursowych (na razie 2) oraz prośbą o przedłużenie terminu, ustalam nowy termin na 31 grudnia. Mam nadzieję, że prac do tego czasu przybędzie.
-

Mefisto - Członek IS
Re: Konkurs dla grafików
Śmiem twierdzić, że chętnych byłoby pewnie i więcej, gdyby nagrodą w konkursie były dodatkowo jakieś gadżety i korzyści materialne w świecie realnym 

- Noirek
Mnie się zdaje, że ten konkurs to niewypał ze względu na robótki ręczne. Obrazek gotowy przerobić programem graficznym tak, by wyglądał jak z innej bajki? Czemu nie... Ale ja osobiście lekcje plastyki miałem w podstawówce. Jeszcze mi taki topór koślawo wyjdzie i wszyscy będą się śmiać? Presja społeczności impowej to też wyzwanie.
I will not fall. I will go on and on and on. I'll keep my head high, I will not crawl. I will be strong. I will break the silence. Let the weakness fade. I will set the fire. Help me be the flame.
-

Hexx - Posty: 32
Hex, kto powiedział, że damy te prace do wglądu publicznego
. Szukamy ludzi z zapałem do pracy i z umiejętnościami, które z czasem mogą być coraz lepsze. Są trzy prace, ktoś dostanie skrzydła :> ale jeszcze nie wiadomo kto.
. Szukamy ludzi z zapałem do pracy i z umiejętnościami, które z czasem mogą być coraz lepsze. Są trzy prace, ktoś dostanie skrzydła :> ale jeszcze nie wiadomo kto.-

Mefisto - Członek IS
4 posty(ów) • Strona 1 z 1