Strona główna forum → Imperium: Smallville & MANCRPG → Handel → Licytacje
Hartowana starożytny kirys +382 (złoto)
Moderator: Imperium Staff
3 posty(ów) • Strona 1 z 1
Hartowana starożytny kirys +382 (złoto)
Zbroja, +382, -5%, 195 siły.
Cena wywoławcza 20kk. Przebicie 1kk.
Termin: 14 maj o 21 czasu impowego.
// Dodam, że mój kirys jest wykonany z lepszej jakości stali, nie żadne chińskie podróby, jak model Klo. Nie jeden potwór połamie sobie na nim zęby.
// Z resztą popatrzcie na nazwę jego tematu: ( Załóż | Wyrzuć ) sugeruje, że możecie być niezadowoleni z zakupu!
Cena wywoławcza 20kk. Przebicie 1kk.
Termin: 14 maj o 21 czasu impowego.
// Dodam, że mój kirys jest wykonany z lepszej jakości stali, nie żadne chińskie podróby, jak model Klo. Nie jeden potwór połamie sobie na nim zęby.
// Z resztą popatrzcie na nazwę jego tematu: ( Załóż | Wyrzuć ) sugeruje, że możecie być niezadowoleni z zakupu!
-

Andzin-san - Posty: 84
Re: Hartowana starożytny kirys +382 (złoto)
Kolejny chińczyk chce sprzedać swój szajs : /
Jeśli kupisz u mnie Kirys do jutra, godziny 21 czasu impowego, dostaniesz całkowicie ZA DARMO zestaw ostrza:
-5%, 140 siły, 4PR
Wykonane z równie dobrej stali co mój Hartowana Starożytny Kirys. Dzięki temu ostrzu Twój wygląd stanie się groźniejszy, a muskuły (siłą rzeczy) większe! Nie zastanawiaj się, licytuj!
-- 2011-05-14 22:42:36 --
Wygrał Aelion. Zgłoś się na ID 515.
Jeśli kupisz u mnie Kirys do jutra, godziny 21 czasu impowego, dostaniesz całkowicie ZA DARMO zestaw ostrza:
Hartowany starożytne ostrze (+371)
-5%, 140 siły, 4PR
Wykonane z równie dobrej stali co mój Hartowana Starożytny Kirys. Dzięki temu ostrzu Twój wygląd stanie się groźniejszy, a muskuły (siłą rzeczy) większe! Nie zastanawiaj się, licytuj!
-- 2011-05-14 22:42:36 --
Wygrał Aelion. Zgłoś się na ID 515.
-

Andzin-san - Posty: 84
3 posty(ów) • Strona 1 z 1